16. května 2012 • 10:14

Následuj svého kapitána! A Hanzal se nechal vyloučit do konce zápasu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Kapitán a jeho asistent. Měli by jít příkladem, ale ne vždy to vyjde. Shane Doan a Martin Hanzal z Phoenixu se nechali v utkání číslo dvě proti Los Angeles za hrubé zákroky vyloučit do konce zápasu. Obě výhody tým Kings dokázal využít.



Situace byla o to nepříjemnější, že obě dvě totožná vyloučení za vražení na hrazení poslala Coyotes do dvojnásobného oslabení.

Shane Doan narazil ve 36. minutě na mantinel Trevora Lewise a přivodil mu krvavý šrám v obličeji. To vše navíc v situaci, kdy měl rozhodčí už zvednutou paži a chystal se potrestat sekání Daymonda Langkowa.

Kings nabídnutou šanci využili a zvýšili na 3:0.

VIDEO: Doanův faul na Lewise


Ve třetí třetině se pak prezentoval stejným zákrokem i český forvard Martin Hanzal. V 53. minutě v plné rychlosti obtiskl na plexisklo za bránou kapitána Los Angeles Dustina Browna a zápas pro něj skončil.

Chvíli na to Phoenix oslabil ještě obránce Derek Morris a Coyotes ve dvojnásobném oslabení inkasovali na 4:0.

"Dneska nás vyloučení stála zápas," rozčiloval se trenér Dave Tippett. Jeho svěřenci si totiž vykoledovali rovnou třináct trestů a často posílali soupeře do výhody.

"Není pochyb o tom, že jsme byli vývojem zápasu frustrovaní. Chlapi se pak snaží své hity zahrávat na hraně pravidel," vysvětlil počínání spoluhráčů Taylor Pyatt.

Tým z Arizony teď bude muset pořádně zabrat, příští dvě utkání ho čekají na ledě soupeře.

VIDEO: Hanzalův hrubý faul

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud