23. května 2012 • 10:45

VIDEO: Celebrity fandí Kings. Beckham, Bryant i hvězdy Hollywoodu

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by byla Kalifornie hokeji země zaslíbená, to tedy asi ne… Vzít surfové prkno a hurá do vln. Nebo kouknout na basketball. V Los Angeles obvyklá zábava těchto měsíců. Jenže letos je to jinak. Kings válí ve Stanley Cupu a tribuny jejich arény jsou narvané. Celebritami.



O hokeji zasvěceně vypráví anglický fotbalista David Beckham, o pár míst vedle fandí Kobe Bryant americká basketbalová hvězda. Do toho herci, herečky, zpěváci či zpěvačky. Všichni berou zápasy Kings jako prvotřídní zábavu a také… také jako společenskou událost.

Bryant dokonce natočil spot pro fanoušky v hale, kde je burcuje k pořádnému povzbuzování. „Všichni stojíme za Kings. Tak se postavte a fanděte!“ nabádá oblečený v dresu svých oblíbenců. Druhé největší město USA má zkrátka novou zábavu.

Basketbalista Kobe Bryant zná halu Kings velmi dobře, své zápasy tu hrají i Lakers
Basketbalista Kobe Bryant zná halu Kings velmi dobře, své zápasy tu hrají i Lakers

Užívají si ji i hvězdy Hollywoodu, jejich limuzíny také hojně plní parkoviště pod arénou. Vášnivou fanynkou je například herečka Allysa Milano, která je v Česku nejvíce známá ze seriálu Čarodějky. Když chce probrat drby z branže, může o přestávce konverzovat například s kolegyní Kristen Bell.

K vidění je na hokeji ale také komediální herec Will Ferrell, nebo Matthew Perry, alias Chandler Bing ze sitcomu Přátelé.

VIDEO: Takhle burcuje Kobe Bryant

VIDEO: Takhle slaví synové Davida Beckhama za dozoru svého otce

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud