7. června 2012 • 16:50

Sýkora je zpět a Devils vyhráli. Odehrál velmi dobrý zápas, zní ze zámoří

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
VŠECHNA VIDEA ZDE

Devils nedávali ve finále góly. V prvních třech utkáních se trefil jen obránce Volčenkov a brusič Carter. A tak se trenér DeBoer rozhodl vrátit do sestavy střelce 21 gólů ze základní části, českého útočníka Petra Sýkoru. A ten podařeným výkonem pomohl k výhře 3:1.



Sýkora nastoupil naposledy 19. května ve třetím finále konference proti New York Rangers, od té doby byl zdravým náhradníkem a jeho místo zaujal Švéd Jacob Josefson.

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu byl zařazen do útoku k Patriku Eliášovi a Dainiusovi Zubrusovi a byl tak na ledě při první vstřelené brance Devils. Celkem tento útok vyslal na bránu soupeře pět střel.

Myslím, že odehrál velmi velmi dobrý zápas," řekl o Sýkorově vystoupení parťák z útoku Zubrus.

"Naskočil do série a odehrál plno dobrých střídání, odvedl navíc přesně to, co po něm kouč žádal. Náš útok si připravil několik dobrých šancí a hodně jsme drželi puk, dneska se nám to povedlo."

I český útočník byl se svou hrou spokojený, hrál jednoduše a s pukem si od začátku dobře rozuměl.

"Vždycky je dobré, když se k vám hned při prvním střídání dostane puk a vy rozdáte pár dobrých přihrávek, řekl nadšený Sýkora, který odehrál 18 střídání a na ledě strávil necelých třináct minut, pro server nhl.com.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud