15. června 2012 • 16:27

VIDEO: Hrdina Quick slavil, pak šokoval v přímém přenosu...

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při cestě za Stanley Cupem byl jasně nejlepší. Gólman Jonathan Quick získal Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče play off, právě jemu děkují za historický triumf hráči i fanoušci Los Angeles. A byl to zrovna Quick, jenž při včerejších bouřlivých oslavách nejvíce pobavil. V přímém televizním přenosu při svém projevu v zaplněné hale Staples Center v euforii označil tým známým, ale ne příliš slušným anglickým slovem začínajícím na F...



Bylo vidět, že předtím hokejisté pořádně slavili. Když si totiž vzal do ruky Quick mikrofon a spustil, bylo jasné, že by z testu na alkohol nevyklouzl bez újmy... A rozšafně spustil: „Podívejte se tady na ten f... tým za mnou!“

A podobné slovo použil ještě dvakrát. V živém televizním přenosu pochopitelně režisér nestihl zareagovat a slovo „vypípat.“ To se podařilo až následně, když se děkovná řeč objevila na internetu. V živém vstupu se tedy za hanlivá slova omluvil reportér.

Fanoušci v hale ale měli pro svého hrdinu pochopení a zatleskali mu. Spoluhráči se smáli, asi si říkali, že je vůbec zázrak, že je brankář schopný mluvit... Ale potom se Quick, jenž získal Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče play off, rozpovídal a fanouškům hlavně děkoval. I když se občas malinko zaškobrtnul.

„Byli jste neuvěřitelní. Těžko slova vystihnou, jak moc vám chceme poděkovat. Stejně jako celý tým. Děkujeme moc. Milujeme vás!“ říkal brankář, který se na pódiu objevil v dresu a v kraťasech.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud