Jakub Hlaváč
29. června 2012 • 10:25

Záhada vyřešena, Eliáš našel ukradený puk. Ve své tašce

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Prosili, spílali a nakonec hrozili. Kings ten puk prostě chtěli. A Patrik Eliáš jim ho ukradl, o tom nepochybovali. Kotouč, se kterým se hrálo šesté finále letošního Stanley Cupu, se prostě ztratil a nikdo o něm nevěděl. Teď je záhada vyřešena. Český útočník ho měl v tašce s výstrojí...



Zapřísáhl se, že ten kousek historie nemá. Že ho viděl, sebral, ale kdesi nechal a zapomněl. Patrik Eliáš nechtěl mít se záhadou ztraceného puku nic společného.

„Když zápas skončil, jel jsem přes hřiště a ležel přede mnou. Ano, vzal jsem ho na hokejku, schoval do rukavice. Myslím, že pak zůstal na naší střídačce,“ tvrdil ještě ve středu.

Chyba. Po opakovaném prohledání své tašky s výstrojí puk našel. Sláva! Jak se tam dostal, to prý netuší a žádné komentáře k tomu prozatím nepodal. Okamžitě naopak začal řešit, jak ho poslat do Los Angeles.

„Chápu, co pro ně znamená. Ale pro mě? Vůbec nic. Vysvětlete mi, proč bych si schovával puk po porážce ve Stanley Cupu,“ ptal se šestatřicetiletý Čech. Teď mu přibyla ještě jedna otázka. Kdo se mu hrabe ve věcech a schovává tam hokejové artefakty.

Kings jsou nadšení. Záhada vyřešena.

„My ten puk prostě potřebujeme. Pokud ho má některý z fanoušků, uděláme obchod, koupíme ho. Protože ho zkrátka musíme získat zpátky,“ tvrdil zástupce GM Luc Robitaille ještě před nálezem. Teď má konečně klid.

Okamžik, kdy Eliáš sebral puk z ledu, uvidíte v čase 2:10 na středu kluziště:

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud