25. července 2012 • 13:40

Flyers lovili hvězdy, ale nemají nic. Ani Jágra. Udrží aspoň Voráčka?

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zámořská Philadelphia prohrála v NHL souboj o další hvězdu. Marně lákala útočníka Zacha Pariseho nebo obránce Ryana Sutera. Naposledy jí nevyšly ani monstrózní námluvy s bekem Shea Weberem, jenž zůstává v Nashvillu, který dorovnal nabídku Flyers. „Je rád, že je zpátky,“ reagoval hráčův agent Jarrett Bousquet.



Hokejistův zástupce ještě v minulém týdnu vysvětloval, proč kanadského zadáka, zřejmě nejlepšího v NHL, láká angažmá ve Philadelphii. Teď Bousquet zase vykládá, jak je jeho klient nadšený, že zůstává v Nashvillu...

„To rozhodnutí klubu ho potěšilo. Působí v něm už dlouho, je rád, že vedení jasně vzkázalo, že má o jeho služby i nadále zájem,“ uvedl Weberův agent.

Chvíli poté, co Predators oficiálně dorovnali nabídku Flyers (110 milionů na 14 let), vydal se staronový kapitán na schůzku s koučem Barry Trotzem. „Už se opět těší, až se vrátí zpátky do práce,“ uvedl Bousquet.

Flyers tak ostrouhali. Opět... Měli zálusk na velká jména (Parise, Suter nebo Weber), ale nemají nic. Navíc přišli i o Jaromíra Jágra, jenž nechtěl čekat, až jak se vyvine situace ohledně volných hráčů, a nechal se zlákat Dallasem.

Generální manažer Paul Holmgren to nechtěl veřejně komentovat. V oficiálním prohlášení pouze popřál Weberovi a Nashvillu hodně štěstí.

Poslední šance?

A co dál? Flyers teď zaměří všechny síly na to, aby získali alespoň útočníka Shana Doana, hvězdu Phoenixu. Jenže ani v případě tohoto útočníka nejsou vyhlídky moc růžové, protože dlouholetý kapitán Coyotes preferuje setrvání ve svém oblíbeném klubu.

A to i přesto, že se byl nedávno osobně podívat přímo v tréninkovém centru Flyers a jednal se zástupci týmu.

Takže Philadelphia se ocitla v úzkých. Klubový šéf Holmgren teď jistě upne všechny síly k tomu, aby udržel útočníka Jakuba Voráčka, jenž s klubem stále nemá uzavřenou novou smlouvu.

I v jeho případě vedení čekalo, jak se vyvine situace s Weberem.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud