13. prosince 2012 • 07:40

Výluka v NHL: Hráči i majitelé jednali zvlášť. Dohodu hledají marně

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začátek NHL je stále v nedohlednu. Zástupci majitelů klubů i hráčské asociace NHLPA sice ve středu jednali, jenže každá ze znesvářených stran sama. S pomocí federálních mediátorů se snažili nalézt možnosti dohody, ovšem stále marně. A není ani jasné, kdy se oba tábory potkají opět spolu.



Debaty s federálními prostředníky se táhly dlouhých šest hodin, hráčské odbory měly i vlastní schůzku, na které se měl dohodnout další postup.

Výstup pak hráči měli předat zástupcům vlastníků, kteří teprve rozhodnou, jestli se ve čtvrtek vůbec uskuteční společné setkání.

"Měli jsme několik diskuzních skupiny, ale opravdu vám nemůžu říci nic nového. Žádný závěr nemáme," cituje web televize TSN zastupujícího komisionáře Billa Dalyho.

"Diskutovali jsme na nejrůznější témata a taky jsme se bavili o tom, jak se naše postoje liší a kam bychom měli směřovat. Nemůžu říci, že by se udál nějaký pokrok," prohlásil stejně neurčitě i šéf NHLPA Donald Fehr.

Podle federálních mediátorů se obě strany vůbec nesešly tváří v tvář a ani se prý nedá mluvit o nějakém vývoji jejich pozic oproti minulému čtvrtku, kdy zkrachovala dosud poslední společná jednání.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud