27. prosince 2012 • 21:30

Těšte se na leden, hokej se vrátí! hlásí ze zámoří populární komentátor

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle čertík v pestrobarevných oblecích k hokeji v NHL patří. Don Cherry, kanadský patriot, milovník tradičního zámořského hokeje a taky průvodce tradičního pořadu Hockey Night in Canada si je jistý. NHL v lednu začne!



Není času nazbyt. Nejpozději v půlce ledna musí zámořská hokejová liga začít, jinak se nestihne odehrát ani zkrácená sezona. Hodiny utíkají a stále se nic neděje. Don Cherry ale nemá strach a tak to také oznámil světu na svém twitterovém účtu.

"Těště se na půlku ledna, naše hra se nám vrátí," napsal Cherry odvážně. A nebojí se ani zkrácené verze, věří, že i tak bude ročník 2012/2013 stát za sledování.


"Vzpomeňte si na zkrácenou sezonu 1994/95 na jejímž konci bylo vítězství New Jersey Devils. Bude se hrát jen půlka sezony, ale nikdo si nedovolí nic odfláknout, pořád je přece ve hře Stanley Cup," vysvětluje svůj postoj osmasedmdesátiletý bývalý trenér Boston Bruins.

NHL měla začít 11. října, ale už od 15. září je ve výluce. Před Vánoci vedení soutěže zrušilo další dva týdny základní části až do 14. ledna. Soutěž tak kvůli neúspěšnému jednání obou táborů přišla už minimálně o 650 zápasů, což je o málo více než polovina plávaného programu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud