25. února 2013 • 18:08

Zase všechny napálili. Sedinové vymysleli gólovou kulišárnu

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Já na bráchu a brácha na mě… Ti dva si přihrávali snad už v břiše své matky. Dvojčata Henrik a Daniel Sedinové už během kariéry vymysleli stovky způsobů, jak opařit protihráče, nejlépe tím, že jeden na druhého pošlou puk na úrovni odlišného vesmíru. V neděli proti Detroitu předvedli další parádu.



Ten zápas nakonec jejich Vancouver projel 3:8, Red Wings byli daleko lepší. Na libůstku z dílny švédských tahounů Canucks ze závěru první třetiny, která vedla k vyrovnání na 2:2, ale byli krátcí…

V zámoří se píská zakázané uvolnění až tehdy, kdy se puku vystřeleného zpoza červené čáry za brankovou, dotkne hráč bránícího mužstva. Když se ho dřív zmocní útočící hokejista, hraje se dál. Bratři Sedinové tak k dokonalosti dovedli fintu, kterou už dřív neúspěšně vyzkoušeli.

Henrik, centr a autor libových pasů, z vlastní poloviny napálil kotouč k zadnímu mantinelu za detroitskou branku. Daniel, křídlo a neomylný střelec, už v tu chvíli moc dobře věděl, co brácha zamýšlí, takže na opačné straně hřiště šlapal rovnou kupředu a natlačil se před beka.

Puk, šikovně odražený od hrazení, čapnul a než si kdokoliv stačil uvědomit, že hra pořád pokračuje, bekhendovou kličkou vyrovnal.

Unikátní gól made by Sedinové byl na světě.

VIDEO: Bratři Sedinové vymysleli hokejovou parádu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud