19. dubna 2013 • 21:26

Hon na teroristy zastavil i Jágra, duel s Pittsburghem byl odložen

Autor: iSport.cz, ČTK, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr musel kvůli honu na teroristy, kteří zaútočili při bostonském maratonu a zabili tři lidi a přes sto dalších jich zranili, oželet páteční zápas s Pittsburghem. V Bostonu policie lovila druhého podezřelého a doporučila lidem nevycházet, vedení NHL se proto rozhodlo duel minimálně o den posunout. Hrát se bude v sobotu od 18:30 českého času.



Odložení zápasu si vyžádaly události v Bostonu, kde policie pátrá po muži podezřelém z atentátu během pondělního maratonu. Ve městě je zastavena veřejná doprava, obchody, úřady i školy zůstaly uzavřené stejně jako vzdušný prostor nad městem. Lidem bylo doporučeno zůstat doma.

Rozhodnutí o přesunutí duelu komplikuje Bruins situaci. Je totiž už třetí zápas v sezoně, který jim překazily vnější okolnosti.

Nejdříve se nehrálo kvůli sněhové bouři. Kvůli bombovému útoku, při němž zemřeli při maratonu tři lidé, pak přišli Jágr a spol. o pondělní zápas proti Ottawě. Duel byl přeložen na konec základní části 28. dubna.

Medvědům se tak ještě víc zhušťuje už tak drsný program zkrácené sezony NHL a závěr základní části nebude pro Boston vůbec jednoduchý.

Ve středu Bruins sehráli emotivní utkání se vzpomínkou na tragédii proti Buffalu a navzdory porážce na nájezdy si zajistili postup do play off.

Odložen byl také páteční zápas baseballistů Red Sox s Kansasem.

V Bostonu hlídkují stovky policistů, lidé mají doporučeno nevycházet. Zápas Bostonu s Pittsburghem se proto odkládá...
V Bostonu hlídkují stovky policistů, lidé mají doporučeno nevycházet. Zápas Bostonu s Pittsburghem se proto odkládá...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud