10. srpna 2013 • 04:00

Eliáš už je s Jágrem kámoš: Dávej góly a můžeš na večeři!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bylo strachu, že se ti dva neskamarádí. Jaromír Jágr (41) a Patrik Eliáš (37), dva noví hokejoví bratři v týmu Devils už spolu vesele komunikují. A nejde o žádné zdvořilostní fráze, studené plky, aby se neřeklo. Kdepak, oba pánové se zásobují vtipnými hláškami.



Když před třemi týdny vyšlo najevo, že do přechodného bydliště Patrika Eliáše v Newarku míří česká sportovní ikona nosící číslo 68, oprávněně vyvstaly otázky, jak to mezi těmi dvěma bude klapat. Cesty obou skvělých útočníků se totiž málokdy protnuly, za dvě desítky let v hokejové branži se nestihli pořádně poznat, jen si na dálku vyměnili pár superlativ. Nic víc.

Až teď. Ledy postupně praskají.

Patrik Eliáš dnes pro iSport.cz přiznal, že s novým parťákem Jágrem nedávno navázal komunikaci. „Jednou jsme se bavili po telefonu a párkrát jsme si potom poslali textovku. Jarda napsal, že doufá, že občas bude mít uvařeno… Pochopil jsem to tak, že by sem tam u nás uvítal domácí stravu, když je sám,“ prozradil o čtyři roky mladší Eliáš.

A tak jak? Dočká se Jágr pozvání do domácnosti Eliášových, kde útočníkova manželka Petra kuchtí vyhlášené pochutiny? Vypadá to na dobré cestě. „Rádi ho k nám pozveme, ale musí si to nejdřív zasloužit na ledě. Jestli mu to tam budu servírovat před bránu a on z toho nebude dávat góly, žádné večeře nebudou!“ rozesmál se Eliáš.

Vida, zdá se, že ti dva si kápnou do noty. Před únorovou olympiádou povzbudivá zpráva pro příznivce národního týmu i pro kouče Hadamczika. „Bude to v pohodě,“ je si jistá dlouholetá ikona Devils. „Těším se na to. Čtyři čeští kluci v jednom týmu, to jsem dosud nikdy nezažil, ale bude to určitě prima…“

Rozhovor s Patrikem Eliášem o tom, zda se obává stěhování klubu New Jersey Devils kvůli dluhům čtěte v sobotním vydání deníku Sport.

Jágr opouští terminál letiště Václava Havla
Jágr opouští terminál letiště Václava Havla

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud