19. září 2013 • 12:00

Ten má ránu! Predators šli na ryby, Mazanec předvedl parádní kostým

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové kempy, to je plno práce a boj o místo v týmu. Ale také spousta legrace a utužování kolektivu. Když hokejisté Nashvillu Predators vyrazili v rámci přípravných zápasů na krátký trip na Floridu, nezapomněli taky vyrazit na ryby. Některé snímky se pak objevily na Twitteru a hlavně Marek Mazanec se pěkně předvedl.



Příprava Nashvillu proti Panthers byla dopředu daná, generální manažer Predators David Poile má totiž na slunném poloostrově své bydliště a prostředí na jihozápadě státu tak dobře zná. Když navrhoval trenéru Barry Trotzovi pobyt a možnost trénování v místní Germain Areně, tak ten rozhodně neváhal.

"Je fajn, že můžeme taky trochu cestovat. Být stále v Nashvillu v jednom hotelu. to je tak trochu klaustrofobické. Navíc je tu krásně," řekl Trotz pro server news-press.com.

Oba duely na Floridě tým Predators prohrál (6:3 a 3:2 v prodloužení), ale hráči si spravili chuť mimo led. Přes jednoho z rozhodčích si sehnali 20 lodí a vyrazili soutěžit o to, kdo chytí největší rybu.

"Nemohl jsem se dočkat, až skončí trénink a vyrazíme na ryby," smál se kapitán týmu Shea Weber. A že to hráči berou ve velkém bylo jasné od začátku. "Chystáme se na okouníky, ale také žraloky."

Na Twitteru se pak objevilo několik veselých fotek. Kraloval Marek Mazanec, který dorazil v růžovém úboru. Ale nešlo jenom o legraci. Vedení mužstva si také najalo profesionála, který měl týmu vysvětlit něco o motivaci.

"Poslední ročník byl totiž hrozný, jediné štěstí bylo, že byl tak krátký," řekl Barry Trotz, který už se těší na řádnou nápravu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud