11. října 2013 • 07:39

Já to umím taky, Tome! Vanek z Buffala skóroval s holí mezi nohama

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Rakouský hokejista s českými kořeny Thomas Vanek vstřelil ve čtvrtečním zápase jeho Buffala proti Columbusu gól s hokejkou mezi nohama. Nejednalo se o stejný trik jaký předvedl český hokejista Tomáš Hertl v úterním utkání, přesto kapitán Buffala zazářil. Z hráčů Sabres ale skóroval jako jediný (1:4) a radost z pěkného gólu si tak asi ani moc neužil.



Buffalo neprožívá zrovna ideální start do sezony a po pěti utkáních má na svém kontě jediný bod za prohru v prodloužení. Nic na bodovém účtě mužstva nezměnil ani duel s Blue Jackets. Útoky Sabres končily na slušně pracující obraně soupeře a hlavně na posledním vítězi Vezina Trophy Sergeji Bobrovském v bráně. Toho netradiční gól z hole forvarda Sabres nijak netížil.

"Nerad mluvím o obdržených gólech," smál se ruský brankář během pozápasového rozhovoru pro nhl.com. "Nevím, prostě vystřelil a dal gól. My jsme vyhráli a to je jediné, co se počítá," řekl gólman.

Žádnou váhu nepřikládal tomuto gólu ani trenér Columbusu Todd Richards, který se na toto téma odmítal vyjádřit. Jeho tým to ale rozhodně neurazilo a už vůbec nerozhodilo...

VIDEO: Přihrávku od Otta rakouský útočník zužitkoval

Ke své trefě neměl moc co říct ani její úspěšný autor. Ten byl především smutný z výkonu celého mužstva. "Dostali jsme jeden nešťastný gól, to je pravda, ale jinak to byly spíš naše chyby. Kašleme na obranu a podle toho to vypadá. Náš brankář nemůže vždycky všechno zachránit," řekl hokejista, kterému bylo letos společně se Stevem Ottem poprvé přiděleno kapitánské "céčko". To si oba hokejisté průběžně střídají.

Vanek zároveň moc dobře ví, že jáma ve které se mužstvo nachází je čím dál hlubší a je načase zabrat. Příští stanice? Poslední vítězové Stanley Cupu z Chicaga!

MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 10. • 01:00
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
1:4
ONLINE
11. října
01:00
Columbus Blue Jackets
Columbus Blue Jackets
Góly

Domácí: 08:50. Vanek

Hosté: 01:51. Atkinson, 16:35. Umberger, 18:48. Gáborík, 22:11. Dubinsky

Sestavy

Domácí: Miller (Enroth) – Pysyk, Ehrhoff, Myers, Weber, Ristoalinen, McBain – Ott, Hodgson, Vanek – Stafford, Ennis, Foligno – Flynn, Grigorjenko, Girgensons – Kaleta, Porter, McCormick

Hosté: Bobrovskij (McElhinney) – Prout, Johnson, Murray, Wisniewski, Savard, Nikitin – Gáborík, Dubinsky, Atkinson – Umberger, Johansen, Foligno – Comeau, Anisimov, Calvert – Boll, Letestu, MacKenzie

Rozhodčí

Meier, Pollock – Brisebois, Driscoll

Stadion

HSBC Arena Buffalo

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud