8. listopadu 2013 • 11:07

VIDEO: Místo přihrávky skončil v krvi, za 10 minut byl Neil zpět

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je považován za nejlepšího obránce NHL. Tahle přihrávka se ale Eriku Karlssonovi vůbec nepovedla. Nepřesný pas z hole svého spoluhráče z Ottawy odnesl útočník Chris Neil ošklivým zraněním v obličeji.



Klasik by řekl: „To bylo krve jak z v**a…“ A měl by pravdu. Po ráně do oblasti oka padl Neil na led a jak mohl, uháněl na ošetření do kabiny. Na ledě po něm zůstaly kaluže krve.

34letý útočník však ukázal, že má pověst tvrďáka právem. Celý incident se odehrál až ve třetí třetině. Nikdo by se na něj nemohl zlobit, kdyby poslední chvilky oddychoval v kabině. Jenže Neil se za necelých 10 minut vrátil na led a s rozseknutou tváří a obočím zápas dohrál.

VIDEO: Přihrávka hvězdy NHL skončila ve tváři spoluhráče

A mohl slavit. Senators porazili v kanadském derby Montreal 4:1. Navíc, když byl s notně pošramoceným obličejem ukázán na velké kostce, dočkal se od domácího publika zaslouženého aplausu.

Nic z toho by ovšem nemuselo stát, kdyby hrál Neil s ochranným plexiskem. Sám útočník k tomu před časem pro NY Times poznamenal: „Kdyby neměl plexi nikdo, hokejisté by byli při hře holí mnohem ohleduplnější vůči soupeři.“

Helma Matta Martina šla při bitce s Brettem Bellemorem pěkně vysoko.
Helma Matta Martina šla při bitce s Brettem Bellemorem pěkně vysoko.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud