13. srpna 2014 • 10:28

"Bizon" ovládl charitativní akci, vodu na něj svrhli z vrtulníku

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Paul Bissonnette nezaujme svými statistikami ani herními dovednostmi. Průměrně dává jeden gól ročně a tráví na ledě necelých 5 minut každý zápas a raději se spíš pere. Ale mimo jiné je to zábavný chlapík a nejaktivnější z hokejistů na sociální síti Twitter. Nedávno se zapojil do aktivity zvané "Ice bucket challenge" a trumfnul všechny ostatní.



Ice bucket challenge je kratochvíle posledních dní a týdnů, která se hojně rozšířila především mezi zámořskými sportovci. V rámci boji proti rakovině na sebe každý nominovaný má převrhnout kýbl ledové vody a do hry zapojit další. Kromě hvězd jakými jsou například Paul Scholes, Sidney Crosby či Ron Francis, se už zúčastnili i čeští sportovci v čele s Davidem Krejčím, Ondřejem Palátem či golfistkou Klárou Spilkovou.

Plno ze sportovců ale nechce zapadnou do řady fádností a vymýšlí co nejzajímavější alternativy. Brankář hokejového Phoenixu Mike Smith na sebe nechal ledovou vodu vylít z bagru, obránce Edmontonu Andrew Ference zase z rolby. Bissonnette, zvaný "Bizon", ale na dvouminutovém videu všechny strčil do kapsy.

VIDEO: Bissonnette využil vrtulník

Vrtulníkem se nechal vynést do kanadských hor, nabral vodu z ledovce, pak si jen v trenýrkách a bruslích stoupl na skálu a vodu s teplotou 0 stupňů na sebe nechal shodit z vrtulníku. A ještě předtím stihl nominovat do "soutěže" ostatní a vybral mimo jiné basketbalovou superstar LeBrona Jamese.

Bissonnettovo video rázem nabralo během krátké chvíle na serveru YouTube více než 260 tisíc kliků. A hokejistův počin nenechal v klidu ani kolega z bitkařské branže, rváč Nashvillu Rich Clune. "Tolik ledu jsi neviděl za celou sezonu. Hahaha," napsal sedmadvacetiletý Kanaďan na svůj Twitter.

A dočkal se také rychlé odpovědi. "Já vím. Ale stejně jsem měl v loňském roce víc bodů, než ty. Oba hrajeme tužku. Ale ty víc. Hahaha." odpověděl Bissonnette.

Ten by měl mimo jiné brzy ohlásit nový hokejový domov. Po pěti sezonách strávených ve Phoenixu by se prý jeho příštím působištěm měl stát Washington.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud