15. října 2014 • 11:30

Sudí, kazíte radost! Iginla vyzval Phaneufa, rozhodčí zakročili

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to tak dávno, co vedle sebe tyhle dvě kanadské hvězdy naskakovaly v dresu Calgary, včera se ale dvojice Jarome Iginla z Colorada a Dion Phaneuf z Toronta malém utkala v boxerském duelu. Oba pořízci už shodili rukavice, ale z nějakých důvodů se muži v pruhovaném rozhodli, že tuto pěstní kratochvíli fanouškům v Air Canada Center zatrhnou.



Ačkoliv nová sezona NHL za sebou ještě nemá ani týden, úterní mač Toronta proti Coloradu měl šťávu. Tempo a množství střetů bylo velmi intenzivní, chvílemi se zdálo, jako by se snad už pomalu bojovalo o play off.

Ve 27. minutě pak došlo k situaci, která by ještě před pár lety nebyla možná. Současný kapitán domácích Dion Phaneuf si počíhal na Jaromeho Iginlu a ten se tak tak vyhnul střetu, který by kamaráda z let působení v Calgary klidně mohl seznámit s vybaveností torontských nemocnic.

Iginlovi je sice už 37 let, ale to je jen cifra. Dlouholetý kapitán Flames si stále nenechá nic líbit. Přátelství-nepřátelství, rukavice musely na zem a rvačka mohla k radosti publika začít. Jenže proti byli čároví sudí, kteří kohouty oddělili dříve, než se k sobě pořádně přiblížili. K velké nelibosti publika i hráčů samotných.

"Taky jsem chtěl tuhle bitku vidět, ale sudí jsou od ligy vedeni k tomu, aby se mezi rváče snažili vkročit, než bitka začne. Pokud to jde. Tohle byl ideální přiklad," napsal na svůj twitter uznávaný expert Darren Dreger.

MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 10. • 01:40
Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs
3:2
ONLINE
15. října
01:40
Colorado Avalanche
Colorado Avalanche
Góly

Domácí: 09:54. van Riemsdyk, 50:36. Lupul, 60:34. Kessel

Hosté: 13:14. O'Reilly, 37:40. Duchene

Sestavy

Domácí: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Robidas, Polák, Percy, Rielly, Franson – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Lupul – Komarov, Santorelli, Clarkson – Kozun, Holland, Pánik Trenér: Randy Carlyle.

Hosté: Varlamov (Berra) – Holden, Johnson, Hejda, Barrie, Stuart, Guenin – McGinn, Duchene, Iginla – Tanguay, MacKinnon, Briere – Landeskog (C), O'Reilly, Everberg – McLeod, Cliche, Talbot Trenér: Patrick Roy.

Rozhodčí

St. Pierre, Sutherland – Devorski, Driscoll

Stadion

Air Canada Centre, Toronto (kapacita 18819 míst)

Návštěva

18754 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud