18. ledna 2015 • 15:00

Zetterberg nachytal Mazance. Gól mu vstřelil odrazem o masku

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je-li Marek Mazanec perfekcionistou, trefa Henrika Zetterberga mu chvíli nedá spát. Hvězda Detroitu nachytala českého brankáře během jeho prvního zápasu v letošním ročníku NHL střelou ze záporného úhlu a puk odrazem o masku procedila do sítě.



Nashvillem se line vítězné country. Tým, který v loňské sezoně ani neproklouzl do play off, se hřeje na druhém místě NHL a radost mu může kazit jen zpackaný zápas v Detroitu.

Predators prohráli 2:5, po třetím gólu střídal startujícího gólmana Cartera Huttona ve 13. minutě Marek Mazanec. Český brankář ve svém prvním letošním zápase v NHL předvedl 18 zákroků, nad jeho um byly jen střely Zetterberga a slovenského útočníka Tomáše Tatara, který zaznamenal dva góly a jednu asistenci a stal se první hvězdou zápasu.

VIDEO: Podívejte se na kuriózní gól Henrika Zetterberga

Na druhé straně se Detroit opět mohl spolehnout na Petra Mrázka, jenž kryl 34 střel.

"Důležitou součástí zápasů je začít hrát co nejlépe od úvodní minuty a nám se to povedlo. Z toho jsme těžili, i když jsme v utkání na chvíli taky polevili," bilancoval pro nhl.com trenér Detroitu Mike Babcock.

To hostujícímu kouči se duel hodnotil hůře. "Udělali jsme příliš mnoho chyb. Naše hra pak spočívala jen v jejich napravování," uvedl zklamaný Peter Laviolette

Nashville porážkou přišel nejen o sérii pěti vyhraných zápasů v řadě, ale také o vedení v soutěži. Přeskočil jej Anaheim po výhře 3:2 po nájezdech nad Los Angeles.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud