3. února 2015 • 09:59

Bettman přišel k Obamovi v keckách, obviněného Vojnova tam Kings nevzali

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pane Bettmane, my vás vidíme. Šéf NHL možná nechtěl před cestou do Washingtonu balit polobotky navíc. Třeba si je nestihl narychlo koupit. Nebo si byl zaběhat a prostě se nestačil přezout. Nicméně na audienci Los Angeles Kings v Bílém domě dorazil v obleku a… keckách, bežeckých botách, jak chcete. Ostatní si toho hned všimli.



Stačilo, aby slovenský útočník Marián Gáborík komisionáře pohotově vyfotil, snímek pověsil na Instagram a už se šířil světem. „Vůči Bettmanovi je férové přiznat, že majitelé klubů, kteří ho platí, mají daleko k rozhazovačným dětičkám. A liga si pod jeho vedením vede tak dobře, že nepřekvapuje, když se rozhodne jít do Bílého domu jako ležérní Gary. Možná ještě jeden nebo dva Stanley Cupy a ukáže se v crocsech…“ napsal ve svém blogu na yahoo.com Greg Wyshynski.

Boty Garyho Bettmana nejsou zrovna obutím pro slavnostní příležitosti.Foto Instagram.com/mgaborik12

Vedle Kings, kteří byli do Bílého domu přijali podruhé za poslední tři roky, byli pozváni také fotbalisté celku Galaxy. Americký prezident je zaníceným fanouškem klubů z Chicaga, nicméně ocenil, že Los Angeles má hned dva týmy šampionů. A řekl, že město je postrachem bohatých, protože propadlo hokeji, ačkoli nezná led ani sníh.

Kings na tu slávu pozvali i útočníka Mika Richardse, který byl nedávno zařazen na listinu nechráněných hráčů. S díky odmítl. Nezúčastnil se ani ruský bek Sláva Vojnov. „Není tady kvůli tomu, co se stalo minulý rok,“ odpověděl na přímý dotaz ruské agentury TASS prezident klubu Luc Robitaille.

Vojnov byl na konci minulého roku obviněn z napadení svojí manželky. Ta vyhledala lékařskou pomoc, později vypovídala na policii, že ji její partner zbil. Vojnov se cítí nevinen, NHL ho však suspendovala. V klubu je dvojnásobný vítěz Stanley Cupu oficiálně veden jako zraněný, takže ho Kings i nadále platí. Předběžné slyšení proběhne 25. února, soud k tomuto případu zasedá poprvé 2.března. Podle místních zákonů může hrozit Vojnovovi až devět let vězení.

VIDEO: Hokejisté Kings a fotbalisté Galaxy u prezidenta USA

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud