31. března 2015 • 10:07

Hudler udělal ze soka Kapitána Hooka. Po hrůze všechny pobavil

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Taková věc se přihodí v jednom z milionu případů. Vždycky to vypadá strašně. Neposlušný puk plachtí vzduchem a zasáhne clonícího hráče do obličeje. Ten se chytá za hlavu, všichni trnou, co se z toho vyvine. Patrik Nemeth z Dallasu se při pondělním zápase proti Calgary vracel do vlastního pásma, načež útočící Jiří Hudler ve snaze nahodit kotouč trefil švédského beka přímo do obličeje. Puk nějakým způsobem uvíznul pod krytem chránícím oči. Nastala chvíle napjatého ticha.



Jen zřídka se zprvu hrozivá scéna obrátí v tak komickou situaci. Málokdy hráč po zásahu pukem do obličeje připomíná piráta jako obránce Stars. Jakmile Nemeth zaklíněný puk vyndal, vyloudil na tváři široký úsměv. A všichni se mohli přesvědčit, že jeho levé oko zůstalo jakýmsi zázrakem zcela v pořádku. Tohle mohlo dopadnout mnohem hůř.

Rodák ze Stockholmu potom dostal přezdívku Kapitán Hook. „Co se to s Nemethem v téhle sezoně děje?“ nadhodil rozchechtaný komentátor, když bylo vidět, že severský chasník vyšel bez újmy a ještě se tomu zasmál. Nemeth totiž snad trable doslova přitahuje.

V říjnu mu při zápase s Philadelphií v souboji brusle padajícího soupeře ošklivě rozřízla pravé rameno. Myslel, že má po sezoně, klub to dokonce oznámil. Jenže nakonec se vrátil do sestavy už začátkem března. Po měsíci však mohl mít zaděláno na další velký problém.

VIDEO: Nejdříve strach, pak hned úsměv

MATCH OVERVIEW LEGACY
31. 3. • 02:30
Dallas Stars
Dallas Stars
3:5
ONLINE
31. března
02:30
Calgary Flames
Calgary Flames
Góly

Domácí: 00:40. Spezza, 19:26. Seguin, 43:44. Garbutt

Hosté: 09:34. Wideman, 29:25. Hudler, 32:27. Diaz, 36:14. Gaudreau, 59:54. Backlund

Sestavy

Domácí: Lehtonen (37.Enroth)- Klingberg, Goligovski, Daley, Nemeth, Demers, Jokipakka- Seguin, Eakin, Benn Ja- Hemský, Spezza, Eaves- Garbutt, Fiddler, Roussel- Ritchie, Horcoff, McKenzie

Hosté: Hiller (Ramo)- Wideman, Roussell, Engelland, Brodie, Diaz, Schlemko- Hudler, Monahan, Gauderau- Byron, Backluund, Bouma- Colborne, Granlund, Ferland- Shone, Stajan, Raymond.

Rozhodčí

Stadion

American Airlines Center, Dallas

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud