Zdeněk Janda
18. října 2015 • 10:58

Hertla rozpáral parťák: Víc stehů se mi už na obličej nevejde

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z NEW YORKU | Poprvé bez týmové výhry. Ale zato se stehy na obličeji. „Jako každý rok na začátku mám nějaký šrámy. To bych ani nebyl já,“ bral to s nadhledem útočník Tomáš Hertl, jehož Sharks v noci na dnešek prohráli 3:6 na ledě New York Islanders. A připsali si první porážku v sezoně. „Musíme rychle zapomenout a připravit se na další zápas,“ reagoval v Barclays Center, novém sídle Islanders.



Spoluhráč chtěl vyhodit puk. A bum do jeho obličeje. Hertl odhodil hokejku i rukavice a zamířil rychle na střídačku. Na ní k němu ihned přiběhl týmový lékař a dal se do šití.

„Jako každý rok něco musím mít. A hned zase takhle na začátku… Doufám, že jsou to poslední stehy, protože na obličej už se mi žádný nevejdou,“ pousmál se 21letý centr, jenž musel skousnout první porážku v sezoně.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu

Přišla po předešlých čtyřech výhrách, při nichž celkově San Jose inkasovalo pouze dvakrát. A teď v jedné partii to bylo hned šest gólů.

 „Nevyšlo nám to, nějak jsme všichni propadali. Musíme to ale hodit za hlavu, sezona je ještě hrozně dlouhá, musíme pracovat. A zase začít vyhrávat,“ dodal Hertl, kterého v rámci tripu po arénách okolo New Yorku ještě v pondělí čeká utkání s Rangers ve slavné Madison Square Garden. A potom se zase vrátí domů do Kalifornie.

ROZHOVOR S TOMÁŠEM HERTLEM O TOM, V ČEM SE ZMĚNIL OPROTI MINULÉ SEZONĚ, NAJDETE V DNEŠNÍM VYDÁNÍ NEDĚLNÍHO SPORTU

Tomáš Hertl vystřelil proti Islanders na branku třikrát, bez gólového úspěchu
Tomáš Hertl vystřelil proti Islanders na branku třikrát, bez gólového úspěchu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud