23. prosince 2015 • 20:29

Vánoční ÚLET v NHL. Televizní komentátor zpíval při bitce koledy

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tradiční bitky z menu nejslavnější hokejové soutěže světa pomalu mizí. Rváči jsou bez práce, pěstních výměn názorů je poskrovnu. Padají na oltář přísnějšího metru rozhodčích i vedení NHL. Ještě méně častý jev ale je, aby komentátor doprovodil jednu z nich zpěvem.



Noční utkání NHL mezi Bostonem a St. Louis dlouho servírovalo koncentrovanou nudu. Po dvou třetinách byl stav 0:0, vznést do zápasu trochu vzruchu zkusili na začátku třetího dějství Ryan Reaves z Blues a ranař domácích Medvědů Tyler Randell.

Těžké váhy vystřihly povedenou boxerskou vložku, diváci i spoluhráči je uznale ocenili. Pro diváky televizní stanice NESN zážitek z bitky ještě posunul komentátor Jack Edwards. Ještě než pěsti začaly dopadat na tváře, 58letý zkušený matador Edwards zpustil koledu "We Wish You a Merry Christmas."

VIDEO: Podívejte se na "vánoční" bitku


Úlet, vánoční nálada už dolehla i na NHL. St. Louis TD Garden vyloupili výhrou 2:0. Radost Randella ze solidně odvedené čtvrté letošní bitky v jeho sedmnáctém zápase za Bruins tak byla ta tam.

Svým pátým čistým kontem v sezoně vítězství s nadsázkou sám zrealizoval brankář St. Louis Jake Allen. "Nepřeceňoval bych to. Nehráli moc dobře, jejich střel nebyly obtížné," zůstal na zemi autor 32 zákroků.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud