3. února 2016 • 12:46

Soud rozhodl: Hvězda Colorada přítelkyni nebila. A dostane odškodné

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Peníze budou vyplaceny, ale dostane je někdo jiný, než se původně plánovalo. Respektive než plánovala Jevgenija Vavriňuk, která po svém bývalém příteli Semjonu Varlamovovi žádala odškodné milion dolarů za soustavné fyzické násilí. Toho se měl dopouštět gólman Colorada zhruba před dvěma lety, kdy ruská modelka ruského reprezentanta udala.



Místo tučného odškodného žalující straně byla okresním soudem v Denveru přiřknuta hokejistovi náhrada ve výši 126 tisíc dolarů, asi 3,1 milionu korun. Porota, skládající se ze tří žen a čtyř mužů rozhodla, že se Varlamov systematického fyzického násilí nedopouštěl.

Brankářovi právníci se nechali slyšet, že modelčiny požadavky byly naprosto neopodstatněné a nepodložené. Advokát modelky ohlásil, že se odvolá k jinému soudu a případ bude pokračovat.

Výrok soudu vyvolal pochopitelnou úlevu v týmu Avalanche. Z dlouhodobě negativní reklamy je rázem pozitivní. „Jsem rád ne za sebe, ale za něj, protože poslední týden strávil ve stresu. Celou dobu jsme věřili tomu, že Semjon nic špatného neudělal. Na sto procent,“ pravil generální manažer klubu Joe Sakic.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud