28. listopadu 2016 • 18:57

Hvězdou týdne v NHL je brankář Ottawy Anderson

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři vychytaná vítězství a navrch jedno čisté konto vynesla Craigu Andersonovi z Ottawy ocenění hvězda uplynulého týdne v NHL. Pětatřicetiletý americký brankář byl oporou hokejistů Senators při výhrách nad Montrealem, Bostonem, Carolinou a v neděli i nad New York Rangers, kterým zlikvidoval všech 33 střel.



Anderson v uplynulém týdnu dosáhl úspěšnosti zákroků 96 procent, v průměru inkasoval 1,25 gólu. Celkem má v sezoně na kontě tři nuly a s Ottawou se po vydařené šňůře posunul na druhé místo tabulky Atlantické divize za Montreal.

Druhou hvězdou týdne je levé křídlo New Jersey Michael Cammalleri, který ze tří zápasů (s Torontem, Detroitem a Pittsburghem) vytěžil dohromady osm bodů za čtyři branky a čtyři asistence. I když čtyřiatřicetiletý ofenzivní tahoun z Kanady vynechal šest zápasů, je se 14 body druhý v týmové produktivitě.

I třetím oceněným hráčem je třicátník. Jednatřicetiletý obránce Brent Burns ze San Jose v posledních čtyřech zápasech nasbíral šest bodů (2+4), nejvíce ze všech beků. S 20 body je i nejproduktivnějším obráncem sezony.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud