iSport.cz
17. prosince 2016 • 10:01

Mrázek se vrátí s vánoční helmou: Zdobí ji stromeček i hvězdný elf

Autor: iSport.cz, Jaroslav Kalina
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoční šílenství je v plném proudu i v hokeji! Tým Detroit Red Wings nechal svým gólmanům Petru Mrázkovi a Jimmymu Howardovi vyrobit speciální vánoční masky, ve kterých se představí v sobotním utkání proti Anaheim Ducks. Design obou helem vytvořil známý švédský umělec a specialista na hokejové masky David Gunnarsson. 



Vánoce jsou již za rohem a jejich duch je znát na každém rohu. Hokej není výjimkou. V NHL se během prosince velmi angažuje klub Detroit Red Wings. Již tradičně nechává svým gólmanům zhotovit speciální masky, které potom vydraží a výtěžek bude věnován Nadaci Detroit Red Wings.

Vánoční maska Jimmyho Howarda
Vánoční maska Jimmyho Howarda

Helmě českého brankáře Petra Mrázka dominuje ozdobený vánoční stromeček, pod kterým leží hromada dárků. Na levé straně je vyobrazen hollywoodský herec Will Ferrell jako elf Buddy z filmu Vánoční skřítek. S touto přilbou by měl účastník Světového poháru chytat v sobotním nočním utkání proti Ducks. Naposledy chytal Mrázek 9. prosince proti Columbusu, se kterým jeho tým prohrál 1:4. 

Maska Jimmyho Howarda je jako perníková chaloupka. Celý motiv tvoří perník. Nápis a logo klubu jakoby bylo napsáno sněhovou polevou. Na pravé straně pak má americký gólman postavičku Perníčka z filmu Shrek.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud