5. června 2017 • 04:40

Subban si rýpl do Crosbyho. Že mi smrdí z pusy? Používám ústní vodu

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že jde o všechno, je cítit všude. I když po třetím utkání finále Stanley Cupu mezi Nashvillem a Pittsburghem (5:1) slovo „cítit“ není možná ten nejšťastnější termín. Po vypjatém mači totiž obránce Predators P.K. Subban tvrdil novinářům, že kapitán Penguins Sidney Crosby si postěžoval na závan z jeho úst. „Řekl mi, že mi táhne z pusy,“ svěřil se bouřlivák domácích řad.



Série je hodně vypjatá, o extra motivaci mají postaráno oba týmy. Pittsburgh se může stát od roku 1998 prvním týmem, který obhájí nejslavnější hokejovou trofej. A Nashville? Na zisk stříbrného poháru zatím ve své historii čeká. A i když v sérii má navrch tým Penguins (2:1 na zápasy), ve třetím utkání zabrali právě Predators.

Ti měli po dvou úvodních nezdarech jasný úkol, zastavit hvězdné duo soupeře Crosby – Malkin. A to se povedlo do puntíku. Nashville tyhle zabijáky vygumoval a nenechal je ani jednou za utkání vystřelit, což se dvojici za 143 společně odehraných zápasů v play-off stalo vůbec poprvé.

VIDEO: Crosby vyčetl Subbanovi pach z úst

Možná i proto v utkání cloumaly nervy s kapitánem Crosbym. Ten se po výměně názorů nevybíravě pustil do domácího obránce. „Říkal, že mi táhne z pusy,“ prozradil obránce Subban po zápase. „Moc nevím, o čem mluvil. Můj dech měl být svěží, před zápasem jsem použil ústní vodu,“ smála se hvězda Predators po utkání.

Osočená kanadská hvězda později toto tvrzení popřela. "Nic takového jsem neřekl," bránil se Crosby. Možná chtěl Subban jen pobavit novináře, vždyť svým neotřelým chováním je hodně známý. Buď jak buď, tahle válka o Stanley Cup slibuje ještě hodně zajímavou podívanou.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud