22. února 2018 • 22:13

Šustr ukázal rozpáranou tvář: 23 stehů! Mám po kariéře modela

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět dní po nepříjemném incidentu, kdy mu hledí vlastní přilby rozpáralo v duelu proti New Jersey (3:4) tvář, ukázal Andrej Šustr na svém twitterovém účtu jizvu. Není to hezký pohled, ale humor český obránce neztratil. Proti Devils se během třetí třetiny vrátil na led, ránu zalátalo 23 stehů, a ve čtvrtek si 27letý zadák s gustem zaglosoval na svém twitterovém účtu.



"S jistotou můžu říci, že má kariéra modela skončila," napsal Šustr. Asi cítíte jistý sarkasmus, který z tohoto příspěvku dýchá...

Sezona v Tampě totiž nevychází Šustrovi podle představ, zranění od plexi je poslední kapkou do hořkého drinku. Rodák z Plzně je momentálně až sedmým bekem organizace, sem tam je i v civilu na tribuně, a neustále jeho jméno figuruje v přestupových spekulacích.

Jak ke kurióznímu zranění přišel? Šustr musel v prostřední třetině domácího duelu v Amelie Areně s Devils na ošetřovnu poté, kdy chtěl pomstít nešetrný zákrok tvrďáka Mikea Wooda. Ten naremploval na hrazení hvězdu Lightning Vladislava Naměstnikova.

VIDEO: Podívejte se na Andreje Šustra v roli mstitele


Českému obránci ale při srovnávání účtů prasklo hledí na přilbě a způsobilo mu hluboký krvavý šrám pod levým okem. „Jsem v pořádku, měl jsem štěstí, že to rozlomené hledí minulo oko, to byla klika,“ řekl hned po zápase Šustr klubovému rádiu.

Ve třetí periodě se cesty obou kohoutů zkřížily opět, sešitý Šustr ve 42. minutě ztratil puk a Wood vystřelil New Jersey dvougólový náskok. slušná ironie osudu… Na konečných 3:4 upravil ve 46. minutě Steven Stamkos.

V následujícím střetnutí v úterý proti Washingtonu (4:2) si Šustr připsal asistenci na gól Chrise Kunitze, další duel odehraje Tampa, aktuálně druhý nejlepší tým NHL za Las Vegas, v noci ze čtvrtka na pátek proti Ottawě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud