7. května 2018 • 19:00

Fanoušek nadával hvězdě Jets. Za ním seděli hráčovi rodiče

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen jedno jediné utkání chybí Winnipegu k tomu, aby vyřadil vítěze základní části z Nashvillu a postoupil do finále Západní konference. A to vůbec poprvé v historii. Velkou zásluhu na tom má také "drtikol" Dustin Byfuglien, který v pěti zápasech nasbíral 7 bodů a drtí soupeře mohutnou postavou. Příznivci Predators si ho zrovna neoblíbili, o čemž se přesvědčili také jeho rodiče.



Čtyři branky dal Byfuglien v letoším play off a všechny v sérii proti Predators. Tím si určitě ve státě Tennessee moc přátel nezískal. Ještě víc ale asi na stadionu Nashvillu vadí, jakým způsobem tenhle prakticky stodvacetikilový borec ničí své soupeře. Na začátku série například při rvačce v jedné ruce držel Austina Watsona a v druhé Romana Josiho. Oba se silákovi marně snažili vysmeknout...

I proto se na něj v hledišti příznivci v hořčicově žlutých dresech nadmíru soustředí. Jedním z nich byl také Ben McGreevy, který pro CBC Sports povyprávěl svůj příběh. K Byfuglienovi se totiž nakonec dostal blíže, než po vyřčení všechmožných druhů nadávek asi čekal.

„Za mnou seděli dva lidé, kteří vždycky, když jsem na něj něco křičel, začali se smíchem. Ve finále jsem přidal "Byfugliene, jsi ta největší sr***a na ledě", a to málem padli na zem," vykládal příznivec Predators.

V tu chvíli se, dle svých slov, rozhodl, že se otočí a oběma fanouškům své chování vysvětlí. „Chtěl jsem, aby věděli, že to dělám proto, že to je prostě vážně dobrý hráč a oni mi jen řekli, že je všechno v pořádku, že jim to vlastně vůbec nevadí a že jim to přijde vtipné, protože to je jejich syn," pokračoval McGreevy.

„Musím říct, že jsem rychle ztratil řeč," vzpomínal hokejový příznivec poté, co poznal hráčovu matku a nevlastního otce. „Nemohl jsem ze sebe najednou dostat ani slovo a začal jsem se zadrhávat. Vždyť jsem jim přímo pred očima urážel dvě hodiny syna," vzpomínal.

Rodiče byli ale úplně v pohodě a dokonce skrz fanouškův twitter odpověděli na několik dotazů. Například čím syna krmili, když byl malý...

Z úhlu se pokusil Dustin Byfuglien překonat gólmana Pekku Rinneho
Z úhlu se pokusil Dustin Byfuglien překonat gólmana Pekku Rinneho

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud