9. ledna 2009 • 23:00

Grabovskij si dovolil na rozhodčího

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běloruský hokejový útočník Michail Grabovskij z Toronta dostal od vedení NHL automatický trest za strčení do rozhodčího a musí vynechat nejbližší tři zápasy Maple Leafs.



Distanc za Grabovského přestupek ze čtvrtečního duelu na ledě Montrealu vstoupil okamžitě v platnost, hráč má na dané období pozastavený plat.

Grabovskij strčil do čárového rozhodčího Scotta Cherreyho na konci mely, při níž se chystal k pikantní bitce se svým krajanem Sergejem Kosticynem v dresu domácích.

Oba kohouty však roztrhli sudí, což Grabovskij těžce nesl a kromě strčení do Cherreyho naštvaně nakopl svou helmu, za což si vysloužil vyloučení do konce zápasu. "Asi pět sekund jsem vůbec nevěděl, co dělám. Měl jsem zatemněno," omlouval svůj zkrat Grabovskij, který přitom ještě do léta působil právě v Montrealu.

Čtyřiadvacetiletý centr, který má za 41 zápasů této sezony na kontě 23 bodů za 12 branek a 11 asistencí, musí nyní oželet zápasy ve Philadelphii, proti Nashvillu a na ledě Caroliny. K dispozici trenérům tak bude až 16. ledna pro duel v Atlantě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud