20. ledna 2013 • 13:32

VIDEO: Do obří bitky v AHL se zapojil i český gólman Mrázek

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci v zámoří milují rvačky a je jedno, zda jsou k vidění v právě odstartované NHL či třeba nižší AHL. Jedna taková byla k vidění v této soutěži mezi celky Grand Rapids Griffins a Rockford IceHogs. Zapojil se do ní i český gólman Petr Mrázek, za kterým doslova vystartoval přes celé hřiště jeho sok.



Rvačku odstartovala jedna dvojice uprostřed ledu, netrvalo ale dlouho a řezaly se celé týmy, včetně gólmanů. V dresu Grand Rapids Griffins se snažil hájit barvy v pěstním souboji i český brankář Petr Mrázek, jenž se pustil do svého brankářského kolegy Cartera Huttona.

VIDEO: Podívejte se, jak se popral v AHL gólman Petr Mrázek

Bitka byla vyrovnaná jen chvíli, navrch začal mít rychle protivník českého gólmana. Mrázek pár ran rozdal, ale sám schytal několik ostrých úderů a soupeř mu přetáhl dres přes hlavu. Nakonec český gólman skončil na ledě, vleže pokračovat nemohl. Od rozzuřeného soka jej nakonec odtáhl čárový rozhodčí.

Dvacetiletý Mrázek působí na farmě Detroitu první sezonu a v jejím úvodu krátce působil i v Toledu ještě o úroveň níže v ECHL. Předešlé tři roky strávil v celku Ottawa 67's v juniorské OHL. Loni si jako trojka české reprezentace připsal start na mistrovství světa ve Švédsku a Finsku, odkud má bronz.

Vstoupit do diskuse
0