23. května 2013 • 12:59

Domi se nepotatil. Syn legendárního bitkaře předvedl hokejovou parádu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tie Domi. Při zaslechnutí tohoto jména plno velkých chlapů rozbolí hlava. Legendární bitkař, přezdívaný pro svůj původ albánský zabiják, dlouhé roky patřil k nejobávanějším bitkařům zámořské NHL. V hokejových stopách svého otce kráčí i jeho syn Max, na ledě ho také nepřehlédnete, ale děsit bude spíš gólmany. Takhle parádně nahrál spoluhráči z Londonu Bo Horvatovi na Memorial Cupu.



Memorial Cup je ceněná trofej, o kterou se každý rok v Kanadě uchází týmy z Canadian Hockey League (to znamená vítězové Ontario Hockey League, Western Hockey League a Quebec Major Junior Hockey League) a tým, jehož město turnaj hostí.

V letošním ročníku záři například nadějní čeští mladíci Martin Frk a Matěj Stránský, ale přisadil si i talenovaný Max Domi. Forvard Londonu, který se letos chystá na draft NHL, v přesilové hře převzal puk od Setha Griffitha, prohodil si ho i s hokejkou mezi nohy, nahrál úplně volnému Bo Horvatovi a ten už se zakončením neměl moc problémů.

VIDEO: Domi parádní pas využil Horvat

Krásná branka, kterou Domiho tým snižoval na 2:3 byla ale pro mužstvo Londonu jedinou útěchou, Portland Winterhawks nakonec vyhráli v poměru 6:3, a to především díky dvěma brankám a nahrávce Tye Rattieho.

Vstoupit do diskuse
0