31. října 2015 • 10:40

Bitka se starým známým! Šoustal se ve WHL pral, dostal K.O.

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mu teprve osmnáct let, ale pro ránu nejde daleko. Český hokejista Tomáš Šoustal už v zámoří zaujal nejen svým talentem, ale i několika rvačkami. V té poslední ale narazil na silného soka, který ho přesně mířenou ranou srazil k ledu.



Šoustal hraje zámořskou juniorskou ligu WHL za tým Kelowna Rockets. Odchovanec Olomouce je považován za inteligentního hokejistu s vysokou pracovní morálkou. A rovněž za muže, který se umí za svůj tým doslova porvat.

Osmnáctiletý útočník má na rvačky parametry, měří 190 centimetrů a váží 90 kilo. V posledním utkání ale narazil na další těžkou váhu. Pustil se do bitky s Joshem Andersonem. A brzy zjistil, že to možná neměl dělat.

Anderson vyřídil Šoustala dvěma přesnými ranami. Tou první shodil českému hráči helmu, tou druhou ho poslal nemilosrdně k ledu. Jasné KO.

VIDEO | Šoustal dostal od Andersona v bitce KO

Šoustal se každopádně nepustil do bitky s Andersonem poprvé. Oba kohouti se porvali už před dvěma týdny, tehdy šlo o mnohem vyrovnanější bitku, ve které měl mladší Šoustal mírně navrch. Tentokrát ale nebylo o vítězi pochyb.

VIDEO | Oba hráči se rvali už dříve, šlo o vyrovnanou bitku

Vstoupit do diskuse
0