19. května 2012 • 18:21

VIDEO: Hudáček drsným hitem vyřadil Erata, ten přišel o semifinále

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté se museli po většinu semifinále světového šampionátu proti Slovensku obejít bez Martina Erata. Pravé křídlo Nashvillu vyřadil ze hry drsným hitem, ale zřejmě čistým hitem Libor Hudáček. Eratovi se točila hlava a měl rozšířené zorničky, o jeho dalším osudu na šampionátu rozhodne až vyšetření v nemocnici. Češi v boji o finále nakonec podlehli Slovákům 1:3.



Běžela teprve desátá minuta semifinále, když si na českého útočníka počíhal Hudáček a nepřipraveného ho tvrdě srazil k ledu. Rozhodčí nicméně zákrok posoudili jako čistý.

"Je to pro nás velká ztráta," řekl k tomu komentátor online přenosu na iSport.cz Robert Reichel. "Nevím, jestli to byl od Hudáčka faul, ale je fakt, že rozhodčí hru zatím pouštějí," dodala česká hokejová legenda.

Erat má podle prvních informací minimálně lehký otřes mozku, možná je ovšem i horší varianta. Místo něho nastupoval v prvním útoku Petr Průcha.

Martin Erat po tvrdém zákroku zápas nedohrál
Martin Erat po tvrdém zákroku zápas nedohrál

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud