2. května 2013 • 09:25

Pavelec má zdravotní problémy, do branky proti Bělorusku půjde Salák

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvakrát vlezl na led, dvakrát z něj zase brzy zmizel. Ondřeje Pavelce, českou brankářskou jedničku na šampionátu, trápí blíže nespecifikované zdravotní neduhy. Ve čtvrtek ráno potvrdilo vedení českého týmu, že úvodní páteční duel proti Bělorusku odchytá Alexander Salák. Pavelcovy problémy by prý měly odeznít během dvou tří dnů.



Podle důvěryhodných informací Sportu si Pavelec přivezl zranění z Winnipegu, už při úterním tréninku v Praze se ale na ledě necítil dobře. Než riskovat zhoršení namáhaného místa, volí 25letý gólman raději opatrnost.

Pracuje ale na tom, aby byl pro zbytek turnaje připravený. Proto si zkrátil pobyt ve výstroji i ve středu po příletu do Stockholmu.

Do branky se tak v pátek postaví nejlepší brankář švédské ligy Alexander Salák. V sobotu pak nastoupí Češi proti domácímu Švédsku.

Švédský led dobře zná Alexander Salák, který chytá v místní nejvyšší soutěži. V pátek odchytá úvodní duel MS proti Běloruku...
Švédský led dobře zná Alexander Salák, který chytá v místní nejvyšší soutěži. V pátek odchytá úvodní duel MS proti Běloruku...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud