20. května 2013 • 08:17

To muselo bolet! Sedin vrazil do otevřené střídačky a málem nedohrál

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Když hokejisté Švédska křepčili s pohárem pro mistry světa a zlatými medailemi na krku, on jako jediný měl právo na to, se mračit. Útočník Daniel Sedin totiž v průběhu třetí třetiny bolestivě narazil do otevřených dvířek střídačky a musel vynechat pár střídání.



Bylo vidět, že bolest je to co právě cítí. A pořádně. Švédský reprezentant, který posílil národní tým poté, co jeho Vancouver vypadl z bojů o Stanley Cup, seděl schoulený na kraji střídačky a čekal, jestli mu bolest dovolí naskočit zpátky do zápasu a oslavit s kamarády triumf mistrů světa. A vyšlo to.

"Byl jsem ve finále Stanley Cupu, vyhrál jsem olympijské zlato a teď mistrovský titul na domácím ledě. Myslím, že to je fakt parádní," řekl útočník pro thestar.com.

Komické na celé situaci bylo to, že když Sedin ležel v bolestech ve dveřích od střídačky, vesele si okolo něj prošel jeden z jeho spoluhráčů, jako by se vlastně nedělo nic zvláštního...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud