Zdeněk Janda
17. ledna 2015 • 04:55

Po domácím MS do Omsku? Kouče Růžičku mocně lanaří KHL!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační kouč Vladimír Růžička a Omsk? V zákulisí se ta informace šíří jako uragán. Prý jsou obě strany už předběžně dohodnuté... Takže přijde skutečně národní tým po domácím šampionátu v Praze o trenéra? Tak žhavé to zatím není. „Spekulací je spousta. Ale teď to neřeším,“ reaguje sám kouč, jenž ale připouští, že KHL je pro něj lákadlem.



„Nic domluveného není, nechápu, kde se to bere. Ale to, že by mě jednou lákalo trénovat v Rusku, to je pravda. Víc momentálně neřeším. Jediné, co mě zajímá, je to, abychom uspěli na mistrovství světa,“ reaguje sám Růžička .

U národního týmu mu kontrakt vyprší právě po domácím turnaji, který bude mimořádně sledovaný. Co bude dál, to trenér dvojnásobných šampionů (2005 i 2010) nechává otevřené.

„Už v minulosti jsem měl několik nabídek, ale nikdy jsem nechtěl odejít ze Slavie. Teď je situace jiná, u národního týmu mi po mistrovství vyprší kontrakt. Takže nevylučuju, že do Ruska jednou odejdu. Určitě je to pro mě lákadlo. Byla by to zase nová zkušenost, nebránil bych se tomu. Ale pozor, nic není dané dopředu. Znáte mě, takže dobře víte, že jsem nejradši doma,“ směje se v rozhovoru pro Sport.

Růžičku už Omsk intenzivně lanařil v minulosti. Stejně jako další kluby KHL. Kouč ale pokaždé odolal, nechtělo se mu opouštět Slavii, s níž byl až osudově spojený. Ale tenhle svazek se přetrhal. Proto Avangard svou snahu zopakoval.

- Proč je pro Růžičku KHL lákadlo?
- Myslí si, že na něj případní zájemci počkají?
- Jak by se v Rusku domluvil?
- Co říká o domácím šampionátu?
- Jak reaguje šéf svazu Král?
- Kdo by mohl převzít repre po Růžičkovi?

Více informací o možném Růžičkově odchodu včetně rozhovoru najdete v sobotním deníku SPORT! V elektronické verzi si ho můžete koupit ZDE »

Vladimír Růžička má jasno: pokud na domácím MS nezíská s reprezentací medaili, skončí. Rozhovor s koučem, reakci šéfa svazu Krále i možné adepty na jeho místo najdete v sobotním Sportu! Vladimír Růžička má jasno: pokud na domácím MS nezíská s reprezentací medaili, skončí. Rozhovor s koučem, reakci šéfa svazu Krále i možné adepty na jeho místo najdete v sobotním Sportu!Foto Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud