Miroslav Horák
24. dubna 2018 • 05:00

Nový šéf pro národní tým? To jméno překvapí. Mohl by to být Nedvěd!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen pár týdnů a šlus, angažmá Josefa Jandače a jeho souputníků se završí. Národní tým získá nové velení, na jehož podobě se pracuje. Server iSport.cz o možnostech příští volby již několikrát informoval, na řadu přichází další novinka, jež se zákulisím nese: novým generálním manažerem reprezentace se má stát Petr Nedvěd. Kdy bude oficiálně představen? Jaké kompetence bude mít? A je to on, kdo už vybírá nového kouče?



Stejně jako se už během zimy pracuje na posilách a přesměrování řady hráčů v extraligovém rajónu, pozadu nemůže zůstat ani konstrukce nového realizačního týmu od sezony 2018/19. Jakmile vyšlo definitivně najevo, že Josef Jandač po ukončení kontraktu odchází do Magnitogorsku, lanaření nástupců nabralo na intenzitě. Ale pozor, podle informací Sportu by měla pozice GM zahrnovat o dost vyšší kompetence než doposud.

To znamená jediné. Pokud bude Petr Nedvěd odklepnut výkonným výborem ČSLH, novým šéfem reprezentace se stane právě on. A podle všeho je to šestačtyřicetiletý bývalý dlouholetý hráč NHL, olympionik Česka i Kanady, kdo za oponou 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud