Ondřej Kuchař
9. května 2018 • 20:32

Definitivní ANO! Pastrňák s Krejčím se ve čtvrtek připojí k národnímu týmu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z KODANĚ | Formality vyřízeny. David Pastrňák a David Krejčí dostali od manažera a doktorů Bruins propustku a v této chvíli už čekají v Bostonu na letadlo. Ve čtvrtek v 9 hodin by měli přistát v Kodani a okamžitě se připojit k reprezentaci. Jejich večerní start v utkání s Ruskem je zatím s otazníkem. „Uvidíme po příletu. Na led s týmem do rozbruslení ale půjdou,“ prozradil manažer národního týmu Jiří Fischer.



Manažer Bostonu Don Sweeney poslal Jiřímu Fischerovi email, v jehož příloze se nacházel dokument s razítkem potvrzující uvolnění Davidů Krejčího a Pastrňáka pro potřeby národního týmu na mistrovství světa v Dánsku.

„Oba byli z klubu definitivně uvolněni a ve čtvrtek ráno se připojí k národnímu týmu. Prošli zdravotní prohlídkou i pohovorem s generálním manažerem. Teď čekají na letadlo, kde linkou letí z Bostonu do Amsterdamu a následně sem do Kodaně, kde by měli být v 9 hodin dopoledne,“ řekl Fischer.

Měli by stihnout rozbruslení, které startuje v 11:45. Dá se očekávat, že budou chtít naskočit i do večerního důležitého zápasu s Ruskem. „Na letišti na ně bude čekat auto, které je okamžitě přepraví do hotelu na týmovou poradu. Zapojit by se měli už do poledního rozbruslení před večerním utkáním. Po příletu se uvidí, jestli budou připravení i k zápasu,“ dodal reprezentační GM.

Ze zájmu obou hvězd přijet týmu pomoct je nadšený. Pochvaloval si i jednání se Sweeneyem.

„Kluci měli zájem okamžitě po tom, co vypadli. Don Sweeney tomu dal zelenou. Finalizování trvalo asi dva dny. Jsem rád, že všechno dopadlo, jak jsme chtěli,“ uzavřel Fischer.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud