28. května 2021 • 15:44

Výhra nad Švédskem dodá sebevědomí, přijde dalších šest bodů, věří experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

České hokejisty čeká na mistrovství světa klíčový blok zápasů, které mohou napovědět o tom, zda si zahrají čtvrtfinále šampionátu v lotyšské Rize. V sobotu bude jejich soupeřem Velká Británie, v pondělí odpoledne pak Dánsko. Po skvělé přípravě následovaly nepříliš přesvědčivé zápasy s Ruskem, Švýcarskem a Běloruskem. Díky výhře nad Švédskem ale Pešánovu týmu svitla nová naděje. A více už věří také českým hokejistům tipéři.



Ostrované byli ve skupině A považováni naopak spíše za outsidery, v Rize ale zatím ukazují poměrně solidní výkony. Přesto je bookmakeři ani sázkaři jako vítěze duelu s Českem nevidí. Češi budou mít navrch. „86 % lidí sází u Chance na výhru českého celku s kurzem 1,05:1. 12 % jich věří britským hokejistům, kterým bookmakeři přidělili kurz 25:1 a jen 2 % tipérů odhaduje remízu v kurzu 20:1,“ uvádí mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Když Švédsko dostalo od Pešánova výběru 4 góly, proč by jich Británie nemohla inkasovat pět? Sázkaři odhadují, že to tam prostě bude padat a věří, že Británie inkasuje nejméně pětkrát v kurzu 1,41. Hodně se tipuje i celkových 7 branek v zápasu v kurzu 1,76.

Tipéři odhadují, že z dvojbloku Británie – Dánsko vytěží česká družina šest bodů. „V pondělním utkání s Dánskem jsou Češi také favorité s kurzem na vítězství 1,3:1, Dánové pak obdrželi od bookmakerů kurz 6,5:1, což je stejný kurz jako na to, že zápas skončí v základní hrací době remízou,“ dodává mluvčí Chance. 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud