Květoslav Šimek
29. března 2012 • 07:23

Děngy sem, smál se po golfovém mači hokejista Petružálek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | FOTOGALERIE | Jakub Petružálek ukázal, že má opravdu šikovné ruce. Na reprezentačním srazu hokejistů v Kravařích vyhrál turnaj v Adventure golfu. Nechal za sebou všechny zkušenější borce a šampiony Lukáše Kašpara, Petra Čáslavu, Ondřeje Němce, Miroslava Blaťáka či trenéra Josefa Palečka.



„Děngy sem!“ smál se Petružálek, hráč ruského Chabarovsku, při konečném sčítání skóre. „Jo, je to doma…“ Před turnajem dal každý z borců do banku stokorunu. „Kilečko, ne klíčky od auta,“ žertoval Lukáš Kašpar. „I když, to už by byl slušný bank.“

Obránce Petr Čáslava, který na sraz přijel až ve středu, protože v pondělí ještě musel trénovat s CSKA Moskva, si musel půjčit. Z pokoje vyrazil bez peněz, stejně tak i jeho parťák Jakub Nakládal.

„Ondro, půjč nám dvě kila, ať nás pustí do hry,“ žádal kolegu z obrany Ondřeje Němce. Pavel Kašpařík s Jakubem Kovářem narazili na stejný problém. Museli losovat, kdo se vrátí na pokoj.

„Copak, Budějičáci nemají peníze?“ usmíval se jeden ze členů realizačního týmu.

Na osmnáctijamkovém hřišti vytvořili hokejisté tří, až čtyřčlenné party. Jako první na greeny vyrazili vítkovičtí parťáci Tomáš Kudělka, Petr Strapáč a Lukáš Klimek.

Golfový vítěz Petružálek.
Video se připravuje ...

„Hmmm, těžké hřiště,“ reagoval Kudělka po prvních ranách. „Takových Adventure golfíků už jsem hrál dost, tenhle patří mezi ty těžší. Musím tohle hřiště ocenit.“

Nejmenší hlavu si s nástrahami dělal bavič Martin Adamský. U jamky s malým vodním jezírkem se rozhodl zariskovat. Zatímco jeho kolegové Jakub Kovář a Pavel Kašpařík jezírko na jistotu obehrávali stranou, Adamský zacílil přímo na jamku.

„Hoši, nebojme se toho… Pěkně zamířit, táák…“ A žbluňk! Míček z jezírka lovil hned dvakrát. „Tak tohle bude hodně nad par hřiště,“ reagoval s širokým úsměvem Adamský.

Daleko obezřetnější byli Miroslav Blaťák s Ondřejem Veselým. „Dobře Tiger!!“ radoval se Blaťák po vydařené ráně. Ani to však na Jakuba Petružálka nestačilo.

Golfista Petr Čáslava.
Video se připravuje ...

„Hlídal jej někdo, psal to poctivě?“ zaznělo z realizačního týmu nad jeho 44 ranami. Rekord hřiště je pouze o 10 úderů lepší. „Drží jej Martin Stehlík, který tady chodí do posilky a dělá vyhazovače na diskotékách v Buly centru,“ informovala servírka u baru.

A jaký je nejlepší výkon Aloise Hadamczika, který se teď turnaje na domácí půdě nezúčastnil? „To nevím, v systému jej mezi nejlepšími nemám,“ usmála se slečna.

Petružálek si svůj triumf náležitě užil. A když se na konci chystali rozpočítávat bank pro nejlepší tři hráče, pohotově reagoval: „Počkejte, počkejte, jaké dělení prémií pro prvního, druhé a třetího, co tam počítáte? Řekli jsme, že vítěz bere vše, ne?“

Neuspěl, takže si nakonec odnesl prémii 1300 korun. „Cenné vítězství! Jsem tady v Kravařích tři, čtyři dny a každý den jsem na hřišti dvě hoďky,“ hlásil spokojeně.

Golfista Martin Adamský.
Video se připravuje ...

Golfový vítěz Petružálek.
Golfový vítěz Petružálek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud