28. dubna 2014 • 10:26

Trenér Růžička potvrdil: Mám velký zájem o Sobotku i Poláka

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Vladimír Sobotka a obránce Roman Polák. Vyřazené hráče ze St. Louis, které v noci na dnešek vypadlo v prvním kole Stanley Cupu s Chicagem, by podle očekávání velmi rád zlanařil pro šampionát kouč Vladimír Růžička. "Mám o ně velký zájem," potvrdil trenér pro iSport.cz.



S oběma hráči už mluvil ještě před startem play off, oba mu potvrdili předběžný zájem startovat na mistrovství světa v Bělorusku. Teď bude Růžička zjišťovat, jestli se na tom nic nezměnilo.

"Teď nemá cenu vyhlašovat nic dopředu. Záleží hlavně na zdravotním stavu," uvedl Růžička . Sobotka s Polákem odehráli všech šest zápasů v sérii s Chicagem, takže v tomto ohledu se to jeví nadějně. Trenér s nimi v noci těsně po vyřazení ještě nemluvil, chystá se je kontaktovat v nejbližších dnech.

Sobotka v NHL platí za mimořádně cenného univerzála, Polák za obránce, jenž umí velmi přitvrdit. Oba by se tedy velmi hodili do týmu pro šampionát. Dnes má "evropská" část mužstva volno, další sraz je na programu zítra. Od středy začínají Švédské hry, mistrovství světa vypukne příští pátek zápasem se Slovenskem.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud