4. května 2014 • 17:33

Jágr se na sebe vztekal a zmizel v kabině. Nechtěl dráždit stehno

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr zatím v reprezentaci nepředvádí svůj nejlepší hokej a pořádně ho to štve. I přes bolestivou zhmožděninu ze zápasu s Ruskem sice nastoupil i v neděli proti Finsku, ale po druhé třetině opět odstoupil. Před tím si vzteky praštil do mantinelu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 5. • 12:30
Finsko
Finsko
2:1
ONLINE
4. května
12:30
Česká republika
Česká republika
Góly

Domácí: 07:00. Keränen, 65:00. Immonen

Hosté: 34:18. Růžička

Sestavy

Domácí: Rinne (Saros) – Pokka, Ohtamaa, Hietanen, Mäntylä, Lajunen, Korpikari, Marttinen, Kivistö – Huhtala, Immonen, Jormakka – Komarov, Teräväinen, Keränen – Pakarinen, T. Sallinen, Pöysti – Savinainen, Wirtanen, J. Sallinen.

Hosté: Salák (J. Kovář) – Jordán, Kolář, Vitásek, Zámorský, Krejčík, Jank, Mojžíš, L. Kovář – Rolinek, Hudler, Růžička – Vondrka, Klepiš, Petružálek – Gulaš, Kousal, Radil – Buchtele, Zaťovič, Kašpar – Jágr.

Rozhodčí

Björk, Sjöqvist – Pihlblad, Haster.

Stadion

Globen Arena, Stockholm

Návštěva

913 diváků

Sám přiznává, že se zatím na ledě cítí mizerně. A v duelu s Finskem, který Češi nakonec prohráli 1:2 v samostatných nájezdech, to dal najevo i navenek. Cestou z ledu na střídačku párkrát kroutil hlavou, po jednom ze střídání naštvaně praštil do mantinelu…

"Doslova se tady trápím, ale snad se před MS oklepu," řekl v rozhovoru pro Českou televizi už po duelu se Švédskem. "Kdybych dal na svůj pocit, tak se nyní seberu a odjedu pryč. Jednou jsem se ale rozhodl, že pomůžu, a věřím, že se do toho dostanu," dodal.

Jaromír Jágr se ve třetí třetině zápasu s Finskem na ledové ploše neobjevil
Jaromír Jágr se ve třetí třetině zápasu s Finskem na ledové ploše neobjevil

V zápase s Ruskem navíc inkasoval bolestivého koňara do stehna, nedohrál a rozmýšlel se, jestli naskočí do duelu s Finskem. Nakonec na led šel a začal v první formaci, nicméně pocit ze svého výkonu si příliš nezlepšil…

Ve druhé třetině pak opět zmizel v kabině a do zápasu už se nezapojil… Kvůli zdravotním komplikacím to prý ale nebylo. "Nechtěl tu zhmožděninu zbytečně moc dráždit. Nebyl to dneska žádný problém," ujistil asistent trenéra Růžičky Ondřej Weissmann.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud