Miroslav Horák
Premium
11. března 2022 • 04:55

Sázka na Jalonena paradoxně z hlavy jeho asistenta. Erat má speciální úkol

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak nakonec překvapení. Konstrukce nového trenérského štábu hokejové reprezentace se v posledních hodinách před potvrzovacím procesem vyklubala v novou finální verzi. Kari Jalonen – ten byl daný. Fin však získal nové pobočníky, kteří sice figurovali v širším výhledu, ovšem nikoli v prvotním plánu. Razítko dostali včera odpoledne. Libor Zábranský a Martin Erat. „Velmi silné složení,“ prohlásil generální manažer týmu Petr Nedvěd.



Schází vám jméno dříve avizovaného a do jednání ponořeného Miloslava Hořavy? Ano, hledáte marně. Nehledě na fakt, že se nynější trenér Sparty zúčastnil pracovních schůzek s Jalonenem i GM Nedvědem, přišlo jiné rozuzlení. A nové obsazení. Jako trenér brankářů se vrací Zdeněk Orct. Kontrakty budou uzavřené do května 2024, zahrnují tedy i domácí mistrovství světa.

„S Milošem jsme se na spolupráci nakonec nedohodli. Chci říci, že důvodem není

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud