27. ledna 2009 • 17:05

Na Finy zbývá posledních tisíc lístků

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Devět dní před zápasem české hokejové reprezentace s Finskem, který v pražské O2 Areně zahájí Švédské hry, je prakticky jisté, že duel bude ve čtvrtek 5. února vyprodaný.



Fanoušci si do dnešního dne na utkání, v kterém se představí i hvězdný útočník Jaromír Jágr, zakoupili již více než 15.000 vstupenek.

"I s blokacemi, které se však s největší pravděpodobností do prodeje nakonec nedostanou, je k dispozici ještě přibližně dva tisíce lístků," řekl ČTK vedoucí hokejového oddělení BPA Luboš Pázler.

Zhruba tisíc volných vstupenek je pro čtvrté patro arény.Dosavadním maximem v libeňské hale jsou návštěvy na zápasy české reprezentace v průběhu mistrovství světa 2004.

Duely proti Německu, Kanadě a USA tehdy navštívilo shodně 17.360 diváků."Zda se dostaneme na tento počet, záleží na tom, jak bude zaplněné klubové patro a skyboxy, což my nedokážeme ovlivnit," uvedl Pázler.

Na listopadový souboj českých a slovenských hokejistů při příležitosti oslav sta let hokeje v Česku dorazilo 15.253 diváků.Extraligovým maximem je 17.123 fanoušků, kteří sledovali rozhodující sedmý finálový zápas minulého ročníku mezi pražskou Slavií a Karlovými Vary.

Rekordem současného ročníku domácí nejvyšší soutěže je pražské derby mezi Slavií a Spartou, které 18. ledna navštívilo 14.126 diváků.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud