6. listopadu 2009 • 11:27

Tverdovskij má prasečí chřipku, na Karjale si nezahraje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruský hokejový obránce Oleg Tverdovskij, který chyběl v sestavě sborné ve čtvrtečním úvodním utkání turnaje Karjala proti Finsku, má prasečí chřipku. Informovala o tom ruská média. Třiatřicetiletý zadák Ufy už ve středu s ruským týmem netrénoval a byl izolován od spoluhráčů. Ve čtvrtek u něj byl diagnostikován virus H1N1.



Ostatní ruští reprezentanti se to dozvěděli před utkáním s Finy, které přes nepříznivý stav 0:3 po první třetině nakonec vyhráli 4:3 po samostatných nájezdech. Zdravotní stav Tverdovského je údajně lepší než první den nemoci, lékaři se jej snaží zbavit horečky.

"Oleg je izolován a je ve svém pokoji. Ostatní hráči s ním nejsou v kontaktu. Přístup k němu má jen zdravotní personál," uvedl tiskový mluvčí týmu Alexandr Bedarev.

Zatím není jasné, jak dlouho bude Tverdovskij mimo hru, ale na turnaji si nezahraje. Rusko čeká v sobotu duel se Švédskem a v neděli se utká s Českou republikou. Už před zápasem s Finskem rozšířil kádr sborné útočník Alexandr Galimov z Jaroslavle.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud