7. října 2009 • 13:13

Bonk zamíří nejspíš do týmu Třince

Autor:
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Radek Bonk má nakročeno do extraligového Třince. Klub má o světového šampiona z roku 1996 seriózní zájem, kontaktoval jej prakticky bezprostředně po jeho předčasném konci v ruské Jaroslavli.



Bonk už včera s týmem poprvé trénoval.

„Zájem je z obou stran a je šance, že se klubem domluvíme," potvrdil třiatřicetiletý útočník, který v NHL odehrál za Ottawu, Montreal a Nashville víc jak tisícovku zápasů. Letošní sezonu začal v ruské Jaroslavli, ale po sedmi zápasech s ním klub rozvázal smlouvu.

„Měl jsem se držet kréda, že bych do Ruska nikdy nešel," komentoval v rozhovoru pro Sport. „Prostě jsme narazili na situaci, která nešla vyřešit. Tak jsme se dohodli takhle. A Třinec se ozval hned druhý den po návratu."

Pokud se Bonk s Třincem domluví, nebude přicházet do neznámého prostředí. Během výlukové sezony 2004/05 za Oceláře hrál. „Máme zájem, abychom se dohodli co nejdřív," řekl mluvčí třineckého klubu Ivo Pullmann.

Nemusel by to být jediný třinecký návrat. Oceláři jednají také s dvacetiletým Tomášem Pospíšilem, který se nedostal do kádru Atlanty Trashers.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud