20. září 2011 • 21:55

Obávaný rváč Verot po premiéře: 0 bodů, 2 + 10 trestných minut

Autor: spo, zet
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tuhle premiéru byl zvědavý každý fanoušek české extraligy. Darcy Verot se včera představil na budějovickém ledě v prvním utkání za Třinec. A jak si vedl? Za celý zápas se prakticky nepotkal s pukem a navíc vyfasoval 12 trestných minut. Oceláři k tomu všemu prohráli i svůj druhý duel sezony, na jihu Čech padli 3:4. „Musím se zlepšit a víc pomoci týmu,“ tvrdí Verot.



Nastoupil ve čtvrté formaci, a když byl na ledě staral se hlavně o to, aby po odpískání nikdo nediskutoval s jeho spoluhráči. Jakmile se někdo z Ocelářů dostal do rozepři s domácím hráčem, hned to chtěl Darcy Verot řešit.

Bitky nevyvolával, přesto si za vražení zezadu odnesl trest na 2 + 10 minut. A tenhle trest byl prakticky jediným jeho počinem v zápase. "Z toho mála času, co jsem byl na ledě, jsem si ještě sám ukrojil další minuty. Škoda," posteskl si.

"Snažil jsem se spíš soupeři vyhnout, ale rozhodčí to viděl jinak. Z dvanácti trestných minut jsem byl hodně překvapený," podivoval se Verot po zápase, při kterém na něj fanoušci několikrát hromadně bučeli.

Darcy Verot složil na led českobudějovického Aleše Kranjce
Darcy Verot složil na led českobudějovického Aleše Kranjce

"Udělalo se tady kolem mě hodně negativní prostředí. Pan Jágr o mě něco prohlásil a je jasné, že čeští fanoušci na něj dají. Vlastně je to tak, že mě asi na každém zimáku budou přijímat negativně," konstatuje Kanaďan.

Rozhovor s Darcym Verotem čtěte ve středečním deníku Sport!

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
4
Finále
Články odjinud


Články odjinud