16. dubna 2012 • 13:50

Sedmé finále v O2 Areně? Ne, hokej by měl v Pardubicích přednost

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plakáty na velkou a oblíbenou Auto moto show zvou po celých Pardubicích. Od pátku do neděle je ČEZ Arena dávno dopředu zablokovaná pro tradiční výstavu určenou fanouškům motorismu a letos i cestování. Jenže. Dlouhé měsíce chystaná akce, kterou třeba loni navštívilo na 15 tisíc lidí, je ale v ohrožení. Docela reálně hrozí, že se konat nebude. Respektive se posune o týden.



V sobotu 21. dubna se totiž na stejném místě může otřásat stadion při rozhodujícím sedmém finále extraligy mezi Pardubicemi a Kometou.

Stav série je nyní 2:2, v úterý se na východě Čech hraje pátý duel, ve čtvrtek je v plánu šestá řežba v Brně. To jsou jistoty. Rozsudková bitva má pak sobotní datum...

„Pokud dojde na sedmý zápas, výstava proběhne o týden později. Hokej má přednost. Informace budou na našich stránkách podány zavčasu,“ říká Daniela Fikejsová, organizátorka Auto moto show.

Hokej je v pardubické aréně prioritou a ostatní akce ustupují do pozadí díky domluvě klubu s Městským rozvojovým fondem, jemuž hala patří.

Mezi příznivci Pardubic se přitom šíří zvěsti, že se případný 7. duel přesune do pražské O2 Areny. Ale není to pravda. I na webových stránkách HC ČSOB Pojišťovna Pardubice už svítí informace, že výstava počká a hokej se stěhovat nebude.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud