26. dubna 2012 • 10:00

Fanoušci o konci Kusého: Takový šíbr bez práce nezůstane

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oslavy mistrovského titulu pomalu doznívají, z hokejových Pardubic ale ve středu přišla další velká zpráva. Po 22 letech byl z klubu propuštěn manažer Zbyněk Kusý. Jak na tuto změnu reagovali fanoušci?



Hokejoví příznivci celý den horlivě diskutovali, co že vlastně stojí za koncem uznávaného manažera. "Zkrátka jsme se nedohodli na nové smlouvě," vysvětlil suše Kusý.

A větišna fanoušků se za teď už bývalého manažera Pardubic staví.

"Pan Kusý zaslouží poděkování za práci, kterou v Pardubicích odvedl. Je to jeden z lidí, kteří mají podíl na tom, jak kvalitní mužstvo se silným finančním zázemím se v Pardubicích podařilo vytvořit. Je to muž, který dýchal za klub a hodně pro něj udělal," řekl jeden z diskutujících ve fóru na serveru idnes.cz

Podobně reagují i ostatní diskutující. "Kusý je člověk, na kterého jsou už deset let různorodé názory od těch pozitivních až po ty negativní. Jedno se mu upřít nedá. Od doby, co splaskla bublina jménem Vsetín, je to nejúspěšnější GM všech extraligových týmů," debatují fanoušci o muži, jenž přivedl do Pardubic za posledních sedm let tři tituly.

Hodně se také řeši další budoucnost zkušeného manažera, jenž byl v letech 2004 - 2008 také místopředsedou hokejového svazu. "Pro nic za nic to není takovej šíbr, aby zůstal dlouho bez fleku. Po Kusanci jistě někdo brzy šáhne, třeba HC Lev," nabízí fanoušci možné další pracovní příležitosti.

Přesto je na příznivcích chvílemi vidět obava z budocnosti jejich oblíbeného klubu. "Život jde dál, snad se Pardubice udrží alespoň na úrovni Liberce, který se pravidelně účastní play off."

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud