3. října 2012 • 04:35

Vysmívaná komentátorka se brání: Našli si mě dvacet minut před zápasem

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechtěně se stala internetovým hitem. Teď vysmívaná komentátorka přiznala polehčující zjištění. "Odchytli si mě dvacet minut před začátkem zápasu," poodhalila Marie Řezáčová v rozhovoru na  facebookovém profilu Tipsport TV, který přenos z extraligového utkání na svých stránkách zajišťoval.



Hokejový poločas, 42. třetina nebo střelec Balaščík. Podobnými perlami bavila šestadvacetiletá komentátorka diváky, kteří sledovali nedávný internetový přenos mezi PSG Zlín a Kometou Brno.

Ihned se stala terčem posměšků až vulgárních pojmenování. Marie Řezáčová se rozhodla se k celé situaci postavit čelem a s humorem.

"Věděla jsem, že je to průšvih a udělala jsem spoustu chyb. Pro mě byla nekonečná i ta jedna jediná třetina, ale aspoň tu jsem chtěla dojet do konce," odpovídala na dotazy čtenářů prostřednictvím facebooku.  "Když jsem se slyšela ze záznamu, taky jsem se pořádně nasmála."

Škarohlídům, kteří ji opakovaně nadávali, proč se tedy do takové pozice vnucovala, překvapivě objasnila, jak se za komentátorským mikrofonem objevila: "Dozvěděla jsem se o tom dvacet minut před začátkem. Zeptali se mě, jestli do toho jdu a řekla, že jo."

"Uznáváme, že komentář byl neprofesionální, ale došlo bohužel k mimořádné a nepříjemné situaci. Agentura, která pro TV Tipsport zajišťuje přenosy z Tipsport extraligy, měla domluveného standardního komentátora, ale toho krátce před přenosem postihly zdravotní potíže a nebyl schopen vysílání," vysvětlil pro Aktuálně.cz zástupce Tipsportu Michal Peterka.

AUDIO: Poslechněte si nechtěně vtipný hokejový komentář

"Což sestava Zlína, ta byla ještě dobrá, soupisku Beranů jsem měla. Ale tu brněnskou mi nedali, tak jsem trochu tápala," popisovala rodačka z Kroměříže svou situaci, ve které nakonec vydržela pouze první třetinu.

"Při komentování jsem pila jen Red Bull s mattonkou. A že má hokejové utkání tři třetiny už bych teď vyhrkla i o půlnoci, kdyby mě vzbudili," dodala odlehčeným tónem na závěr.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud