21. ledna 2013 • 12:50

Bílí Tygři mění trenéra! Liberec povede Pavel Hynek

Autor: mir, hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápící se Bílí Tygři mění trenéra. Podle informací iSport.cz převezme předposlední celek extraligy již zítra Pavel Hynek. Současný kouč Filip Pešán u áčka končí. Jeho asistent Milan Černý by měl v realizačním týmu zůstat.



„Od trenéra Pavla Hynka si slibujeme nový impuls, který povede ke zlepšení našich výsledků v závěrečné fázi extraligové sezóny. Nejedná se ovšem o krátkodobé řešení. S novým koučem jsme předběžně domluveni na pokračování spolupráce i v následující sezóně,“ potvrdil výměnu kouče generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech.

Severočeský tým mění šéfa střídačky již podruhé v této sezoně. Na začátku listopadu vyhodil Mariana Jelínka. Šéf Liberce Petr Syrovátko již tehdy zatoužil po Pavlu Hynkovi, který o dva dny později dostal padáka v Pardubicích (toho času na sedmém místě), ale kouč obhájců mistrovského titulu nabídku ještě nepřijal.

Pavel HynekFoto Pavel Mazáč (Sport)
Bílí Tygři pak prozatimního kouče Filipa Pešána ustanovili stálým trenérem. Jenže trápí se dál. Včera prohráli doma 0:2 s Českými Budějovicemi.

„Pět minut po utkání žádné rozhodnutí napadlo, ani jsem nebyl součástí žádných rozhovorů o trenérské výměně, ale nevím, co se děje v hlavách vedení klubu. Budu bojovat do té doby, dokud vedení neztratí trpělivost, pokud ji neztratilo již teď,“ řekl po nedělní prohře Filip Pešán o možné výměně kouče.

Vedení trpělivost již došla. Ambiciózní Liberec od úplného extraligového dna dělí jen o tři branky lepší skóre než má poslední Chomutov. A právě ve čtvrteční bitvě s Chomutovem už Tygry povede Pavel Hynek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud